Baby badjas met naam

Jouw baby ziet er geweldig uit natuurlijk met een baby badjas met naam!
Dolblij zijn jullie met je pasgeboren kindje. Familie en kennissen staan te popelen om jullie nieuwe aanwinst te aanschouwen. Iedereen is benieuwd naar de naam van jullie kindje. En wat is er dan leuker dan een baby badjas op naam te krijgen? Een schattig klein badjasje speciaal voor jouw kleine prinsje of prinsesje.

Bekijk hier de badjassen met naam ->

In alle maten en kleuren
Natuurlijk heb jij de keuze uit vele kleuren. Kies je voor standaard blauw voor een jongetje of roze voor een meisje? Dat kan natuurlijk altijd en deze kleuren zijn naast standaard wit ook erg geliefd. Maar er is ook genoeg keuze uit anderen kleuren; wat dacht je bijvoorbeeld van mintgroen voor een jongetje en zachtgeel voor een meisje? Nog origineler als je de naam van je baby er dan op laat borduren. Wij kunnen dat voor je doen.

Baby badjas met naam.

Uniek cadeau voor ieder kind
Een badjas voor een baby is natuurlijk ook een heel origineel kraamcadeau. Bijvoorbeeld wanneer je met collega’s een bijzonder aandenken wilt geven aan een collega die net vader of moeder is geworden. Iedere naam kun je laten borduren op de badjas.

Productspecificaties

Baby badjas met naam

Een badjas met naam voor een baby maken? Bron: PrachtigKao.nl

De badjasjes worden gemaakt van 100% katoen en zijn geschikt voor baby’s van 0 tot 12 maanden. De badjas kun je wassen op een hoge temperatuur, dus geschikt voor dagelijks gebruik. Wist je dat de baby badjas is het meest populaire kraamcadeau van onze website is? En wist je dat ze binnen 24 uur geleverd kunnen worden?

Maattabel op onze website
Weet je niet precies welke maat je moet bestellen? Kijk dan voor meer informatie op onze website. Je vindt daar een maattabel, zodat je precies de juiste maat kunt bestellen. Het zou immers jammer zijn als jouw cadeau niet past? Kom je er niet uit, neem dan contact op met onze klantvriendelijke en vakkundige medewerkers. Zij hebben veel ervaring en kunnen je exact vertellen wat je moet bestellen.

Ook leuk voor een verjaardag
Natuurlijk is een baby badjas ook een leuk en origineel cadeau wanneer je kindje jarig is. Het is een heel persoonlijk geschenk en daarom extra leuk voor opa’s en oma’s die hun kleinkind willen feliciteren. Een mooie herinnering voor later.

Bekijk hier de badjassen met naam ->

Baby badjas maken?

Baby badjas met naam
4.6 (92%) 10 vote[s]