Badjas met logo en naam

Tegenwoordig is het helemaal in om persoonlijke cadeaus te kopen voor anderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spullen waar je andermans naam op laat drukken. Zo kun je iemand een mok geven met diens naam erop. Of bijvoorbeeld een persoonlijke opdruk. Dit kan een leuke foto zijn, of een andere kenmerkende tekst. Wat voor mokken geldt, geld voor een hele hoop andere items. Wat ook erg populair is, is het bedrukken van handdoeken. Je kan er bijvoorbeeld zelfs voor kiezen om een handdoek te bedrukken met niet alleen een naam, maar ook nog een logo! Hoe cool is dat? Deze immens populaire cadeaus zijn niet zomaar in trek. Het is namelijk zo dat het vaak gaat om handige cadeaus, maar daarnaast dus ook heel persoonlijk. Lees hieronder verder over het laten maken van een badjas met logo en naam en handdoeken.

Bekijk hier de badjassen met logo en naam ->

Badjas met logo en naam en handdoeken.

Denk je eens in, je krijgt van iemand een prachtige handdoek cadeau met daarop een logo en je naam. Dit logo kan natuurlijk van alles zijn. Bijvoorbeeld het logo van je favoriete voetbal club. Of Badjas met logo en naameen hockeyclub, je kan het volledig zelf invullen. Je mooie handdoek hangt in de badkamer. ‘S morgens vroeg, als de wekker gaat om te werken, zul je nog wel eens wakker worden met het idee van: “He, moet ik nu alweer? Ik had nog wel even kunnen blijven liggen…” Je loopt wat chagrijnig richting de badkamer. Maar als je daar komt zie je weer die super leuke handdoek die helemaal van jou is. Die ook helemaal bij jou past. Dan verschijnt er toch weer even een glimlach op het gezicht. Na de warme douche, en het afdrogen met de mooie handdoek met naam en logo, kun je de dag weer aan!

Uiteraard zijn deze handdoeken met naam en logo erop bij uitstek ook geschikt voor bedrijfspromotie. Wanneer je bijvoorbeeld de naam en het logo van je bedrijf erop drukt, kun je de handdoeken vervolgens uitdelen. Dit uitdelen kan op beurzen, of andere leuke evenementen. Dat is volledig aan jezelf. Je laat in ieder geval gegarandeerd een goede naam achter als bedrijf. Je laat zien dat je bereid bent te investeren in het maken van goede reclame.

Bekijk hier de badjassen met logo en naam ->

Handdoeken en badjassen laten maken kan bij PrachtigKado.nl

Badjas met logo en naam
4.8 (95%) 4 vote[s]