Badjas met logo

Een badjas mag dan misschien niet meteen het beste cadeautje krijgen om te geven aan een zakelijke partner, er kan heel wat mee gedaan worden. Zeker als je het uitwerkt tot een creatief geschenkje, dat zowel formeel als informeel is. Lees in dit artikel meer over het maken van een badjas met logo.

Bekijk hier de badjassen met logo en naam ->

Badjas met logo?

Badjassen komen in uiteenlopende formaten, soorten en stoffen, maar als je er een echt origineel cadeau van wil maken, dan moet je het personaliseren. Dit kan eenvoudig door er een logo op te laten bedrukken. De voordelen van zo’n cadeautje reiken erg ver, en een overzicht daarop is dan ook van belang!

Waarom een badjas met logo laten maken?

Een badjas met logo kan op zich een saai geschenk lijken, maar er zijn wel degelijk heel wat voordelen aan verbonden:

1. Een badjas met logo is bruikbaar

Badjas met logoIn tegenstelling tot veel andere cadeautjes is een badjas wel degelijk praktisch. Of je nu net uit het bad komt of op een koude dag lekker warm wilt zitten, een badjas maakt het mogelijk. Geef je een badjas aan een zakelijke klant of partner, dan weet je zeker dat hij of zij er iets mee is!

2. Een badjas met logo is het perfecte promotieartikel

Daarbij is een badjas met een logo op gedrukt ook gewoon een goed promotieartikel voor je bedrijf. Als potentiƫle klanten regelmatig de badjas aandoen, dan worden ze steeds opnieuw herinnerd aan je onderneming en wat het inhoudt. Op die manier vergroot je de naambekendheid en dus ook het succes van je bedrijf!

3. Een badjas kan op uiteenlopende manieren bedrukt worden

Ten slotte komen badjassen in ontelbare vormen, formaten en kleuren en dat maakt dat je heel wat keuzemogelijkheden hebt. Zeker om het interessant te houden voor potentiƫle klanten, maar ook bestaande leveranciers en werkgevers, is het leuk dat je elk geschenkje helemaal anders kunt maken.

Een badjas als relatiegeschenk, zeker de moeite waard

Een badjas met logo heeft dus meer te bieden dan men op het eerste zicht zou denken. Wil je de band met een klant, ander bedrijf of partner nog sterker maken? Dan is een persoonlijk geschenkje, zoals een bedrukte badjas, in elk geval interessant!

Bekijk hier de badjassen met logo en naam ->

Waar kan je een badjas laten borduren met een bedrijfslogo? Bij:

Badjas met logo
4.6 (92%) 10 vote[s]