Badjas met naam

Een badjas is iets wat iedereen zou moeten hebben. Het is prettig om, na het douchen of na een duik in het zwembad, lekker je badjas aan te trekken en je goed te beschermen tegen de kou. Maar een badjas met naam is toch wel hét voorbeeld van klasse. In je eigen gepersonaliseerde badjas nagenieten is gewoon gaaf! Lees hieronder meer over het borduren van een unieke badjas.

Bekijk hier de badjassen->

Badjas met naam.

Als je graag naar de sauna of het zwembad gaat, is je badjas onmisbaar. Iemand die dit regelmatig doet, kan een badjas met naam zeker heel erg appreciëren. Als je de opdruk kiest in Badjas met naameen kleur die goed contrasteert met de badjas, dan is dit heel stijlvol. Het valt onmiddellijk op.

Een badjas met naam kun je bijvoorbeeld laten maken als cadeau voor vaderdag, voor een huwelijk of voor een jubileum. Je geeft het als geschenk als je je kinderen wilt verrassen of je bestelt gewoon een badjas met naam voor jezelf. Badjassen komen altijd goed van pas. Eigenlijk zou iedereen er een paar in reserve moeten hebben. Je bent het zo gewoon! Als je badjas in de was is, begin je hem al te missen, toch?

Ook als bedrijf kun je zonder problemen een badjas met naam als geschenk geven. Het is een heel nuttig en mooi geschenk voor niet zo heel veel geld. Je kunt er de naam van je firma laten op zetten. Zo is deze badjas meteen een vorm van publiciteit.

Badjas met een naam laten maken?

Een badjas met naam bestaat in alle uitvoeringen: voor vrouwen, voor mannen, grote of kleine maten, en zelfs voor kleine kinderen. Zo kun je voor iedereen een gepersonaliseerde badjas ontwerpen. Combineer leuke kleuren met elkaar en zorg ervoor dat de naam goed uitkomt op de badjas. De badjassen die bedrukt worden zijn van hoge kwaliteit, evenals de naam die er komt op te staan. Je hoeft je dus hierover geen zorgen te maken: je badjas blijft er goed uitzien, ook na veelvuldig wassen of heel intens gebruik.

Bekijk hier de badjassen->

Waar te maken?

PrachtigKado.nl

Badjas met naam
4.7 (93.33%) 6 vote[s]