Badjas met tekst

Een badjas is aangenaam om te dragen. Het geeft een fijn gevoel als je uit je bad stapt en nog even kunt nagenieten van de warmte. Een badjas met tekst maakt dat gevoel helemaal af! Je kunt zelf kiezen welke tekst je op je badjas wilt hebben. Maak er iets moois van en geniet ten volle! Lees hieronder meer over een badjas met tekst maken.

Bekijk hier de badjassen->

Badjas met tekst.

Je badjas is persoonlijk. Daarom is een badjas met tekst ook zo leuk. Het is gewoon jouw eigen badjas, daar is geen discussie over mogelijk. Wil je een persoonlijk cadeau geven aan iemand uit je omgeving? Een badjas met tekst is hiervoor ideaal! Of ben je bijvoorbeeld uitbater van een schoonheidssalon of sauna? Dan kun je aan je beste klanten eens een badjas geven waar jij zelf een tekst voor hebt gekozen.

Badjas met tekst

Een geborduurde badjas. Bron: PrachtigKado.nl

Als tekst kun je een naam, een spreuk of gewoon de naam van je onderneming kiezen. Kies een leuke kleur van badjas en laat de tekst hierbij aansluiten. Contrasterende kleuren doen het altijd goed. Jij kiest welke kleur het wordt, en je badjas wordt uitgevoerd volgens jouw wensen.

Een badjas met tekst wordt heel erg geapprecieerd. Bovendien zijn de badjassen sterk, sluiten goed en voelen heel comfortabel aan. Op die manier kun jij er zeker van zijn dat je badjas nog heel lang zal gebruikt worden. Zelfs bij intens gebruik blijft de badjas zijn oorspronkelijke allure behouden.

Een badjas met een tekst bestellen is heel simpel. Kies je badjas en je opdruk en stuur dit online door. Meer hoef je niet te doen. Binnen heel korte tijd wordt je bestelling bij jou geleverd.

Verwen jezelf of iemand anders met een heerlijke badjas. Het wordt uren en uren lang genieten: na een duik in het zwembad, na een heerlijk verfrissend bad of gewoon in de zetel omdat de badjas zo lekker aanvoelt. Een badjas met tekst wordt des te meer geapprecieerd. Het laat zien dat je zorgvuldig en heel persoonlijk een geschenk hebt uitgekozen!

Bekijk hier de badjassen->

Waar kan je een badjas met tekst maken?

  1. Bij PrachtigKado.nl/badjassen-met-naam

Badjas met tekst
4.7 (93.33%) 6 vote[s]