Badjas met naam volwassenen

Een badjas met naam voor een volwassene!
Badjas met naam volwassenenHet is nog vroeg in de ochtend. Je wordt wakker om 8 uur ‘s morgens. Maar je bedenkt je ineens dat het weekend is. Wat is er lekkerder in het weekend dat je nog eventjes omdraaien? Dit doe je dan ook. Na een uur wordt je echt wakker. Je stapt je warme bedje uit, de koude kamer in. Het raam heeft opengestaan. Je begeeft je richting de kast en ziet daar een heerlijk warme badjas. Maar niet zomaar een badjas: het is jouw éigen badjas! Een badjas met jouw naam erop. Je trekt deze lekkere badjas aan en loopt rustig naar beneden. Je bedenkt je: vandaag wordt het heel relax dag. Een dag waarin je heerlijk in je badjas blijft. Je bedenkt je wat je allemaal lekker gaat doen in je badjas. Allereerst maar eens koffie drinken. Vervolgens lekker ontbijten. Daarna ga je lekker op de bank liggen, in je badjas. Je gaat eerst even lekker een boekje lezen en daarna een serietje kijken. Heerlijk hè, zo’n dag? Lees hieronder meer over het maken van een badjas met naam voor volwassenen.

Bekijk hier de badjassen->

Badjas met naam volwassenen.

Badjassen zijn tegenwoordig weer helemaal in. Je ziet ook steeds vaker dat volwassenen een badjas hebben met naam erop gedrukt. Dit is leuk, praktisch en persoonlijk. Praktisch, zodat

Badjas met naam volwassenen

Bron: PrachtigKado.nl

iedereen weet dat de badjas van jou is. Nu denk je, dat weten ze thuis toch wel? Maar bij veel sauna’s bijvoorbeeld dien je ook een badjas mee te nemen.

Wat ook veel gebeurd is dat men badjassen met naam opdruk aan elkaar cadeau doen. Geef de badjas met naam bijvoorbeeld cadeau aan een vriend, familielid, kennis of zelfs collega. Het is een cadeau dat vaak erg gewaardeerd wordt. Het toont immers aan dat je echt hebt nagedacht over het cadeau. Je hebt niet zomaar even wat chocolaatjes of wijn besteld, je hebt helemaal uitgezocht hoe je iemand zijn of haar naam op een badjas kan laten drukken. Fantastisch!

Natuurlijk kun je badjassen ook als promotie materiaal gebruiken. Kies er dan bijvoorbeeld voor om de naam van je bedrijf op de badjas te laten drukken. Deze exemplaren kun je dan bijvoorbeeld uitdelen op beurzen, of andere leuke bedrijfsevenementen. De keuze is reuze!

Rate this post