Badjassen bedrukken

Op zoek naar een origineel kado? Een badjas is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar dat is toch echt eens het overwegen waard. Een badjas is sowieso een goed idee. Het is perfect voor na een lekker warm bad of om aan te trekken op een luie zondagochtend tijdens het ontbijt. Het mooie is dat deze badjassen extra leuk gemaakt kunnen worden door middel van een persoonlijke opdruk. Wat dacht je van een leuke slogan? Een naam? Of logo? Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Lees hieronder meer over badjassen bedrukken.

Bekijk hier de badjassen->

Badjassen bedrukken.

De badjas is te personaliseren, daardoor kun je het kado geven op veel verschillende gelegenheden. Natuurlijk kan het dienen als verjaardagscadeau. In dat geval met bijvoorbeeld de naam van de jarige achterop. Maar deze badjas kan ook goed werken als kerstkado voor de werknemers in een bedrijf, in dit geval met het bedrijfslogo erop bijvoorbeeld. En misschien Badjassen bedrukkenheeft een vriendin net een baby gekregen? Of is je beste vriend getrouwd? Of wat dacht je van een badjas met leuke quote, voor je buurman die vijftig is geworden? De mogelijkheden zijn oneindig!

Om de badjas optimaal te personaliseren kun je niet alleen je eigen opdruk kiezen, maar ook stijl, vorm en kleur. Liever groen of toch geel? Groot of klein? Met of zonder capuchon? Alle combinaties zijn mogelijk. Voor ieder wat wils dus! Bekijk op de site rustig alle opties en kies wat het best past bij jou of bij de ontvanger van de badjas.

Met deze badjas geef je een leuk kado, maar daarnaast bespaar je jezelf ook een hoop ellende! Regel dit kado gewoon online vanaf je bank. Je kiest je bedrukking en betaalt online, vervolgens wordt het vanzelf bij je thuis gebracht. Dit scheelt je veel tijd, want uren wandelen door de winkelstraten op zoek naar het perfecte kado is verleden tijd. Leuk kado voor de gever en de ontvanger dus! Ga snel naar de site en ontwerp een mooie persoonlijke badjas.

Bekijk hier de badjassen->

Waar kan je badjassen bedrukken?

Badjassen bedrukken
4.5 (90%) 4 vote[s]