Badjassen borduren

Een badjas gebruik je bijna dagdagelijks. Het is bijna onmisbaar geworden als het om comfort gaat. Een badjas borduren is een heel goed idee als je iemand een mooi en gepersonaliseerd geschenk wilt geven. Geef het aan iemand uit je omgeving of bestel het gewoon om jezelf te verwennen! Van plan om badjassen te borduren? Lees hieronder alles over badjassen borduren met tekst of logo.

Bekijk hier de badjassen->

Badjassen borduren?

Een badjas wordt door iedereen geapprecieerd. Zowel oud als jong, man of vrouw, iedereen voelt zich lekker comfortabel in een badjes. Ook voor kinderen bestaan er prachtige badjasjes. Ze bestaan in leuke kleuren. Als je dit ook nog eens met een mooi ontwerp van borduren combineert, dan is dit helemaal top! De badjassen zijn zeer sterk. Het borduurwerk is van zeer hoge kwaliteit. Dit maakt dat je heel wat jaren van je mooie badjas kunt genieten.

Badjassen borduren

Een geborduurde badjas. Bron: PrachtigKado.nl

Als bedrijfsleider kun je een mooi geschenk geven aan je klanten of medewerkers, dit in de vorm van een geborduurde badjas. Je kunt er je naam of de naam van de klant of medewerker op laten borduren. Of heb je liever je logo of een combinatie van dit alles? Ook dat kan! Er zijn heel wat redenen om iemand met een mooi cadeau te verwennen: jubileum, Nieuwjaar of als bonus voor een uitstekende prestatie bijvoorbeeld.

Ook als particulier kun je perfect badjassen laten borduren. Zelfs vanaf één enkel exemplaar kun je al een bestelling plaatsen. Zo kun je voor iedereen die je ook maar wilt een zeer persoonlijk geschenk geven. Laat bijvoorbeeld hun naam of een spreuk op de badjas borduren. Met een kleine uitgave geef je hen een mooi, nuttig en tegelijk uniek geschenk.

Een geborduurde badjas heeft klasse. Je neemt hem naar heel wat plekken mee. Ga je graag naar de sauna? Je eigen badjas is toch wel leuker dan de badjassen die je daar krijgt. Op vakantie heb je ook graag je eigen badjas om aan het zwembad te genieten? Gewoon meenemen dan! Als je als bedrijf je naam op een badjas laat borduren, ben je zeker dat je naam overal onder de aandacht komt. Het is een stijlvolle manier om reclame te maken voor je bedrijf of vereniging.

Rate this post