Gepersonaliseerde badjas

Een gepersonaliseerde badjas mag dan wel een vreemd geschenkje lijken, er bestaan heel wat manieren om er een leuk origineel en onvergetelijk cadeautje van te maken. Of het nu gaat om de verjaardag van een gezinslid of de promotie van een werknemer, een dergelijke badjas kan perfect dienen als cadeautje. Kom in dit artikel meer te weten over het laten maken van een badjas.

Bekijk hier de badjassen->

Gepersonaliseerde badjas maken?

Natuurlijk zijn er meerdere manieren om een badjas te personaliseren, afhankelijk van de situatie en je voorkeuren. Als je een doodgewone badjas wil omtoveren tot een origineel geschenkje voor elke gelegenheid, dan is het van belang daar een duidelijk zicht op te hebben.

Een badjas laten bedrukken met naam

Gepersonaliseerde badjasEerst en vooral kan je de badjas natuurlijk laten bedrukken met de naam van de ontvanger. Dit is vooral een goed idee als het gaat om een verjaardag, maar ook als geschenkje voor een werknemer is het een leuke oplossing. Op die manier blijft het cadeautje origineel. Je kan de naam op de voorkant of achterkant van de badjas laten bedrukken, en daarbij kan je zelf kiezen welke kleur of formaat de jas heeft. Het resultaat is een volledig gepersonaliseerd geschenkje.

Je bedrijf beter promoten met een badjas met logo

Ook op beurzen of andere bedrijfsevenementen kan een badjas echter een goed artikel zijn. Laat je de badjas bijvoorbeeld met je logo bedrukken, dan weet je zeker dat voorbijgangers en potentiĆ«le klanten je zullen onthouden. In tegenstelling tot artikelen zoals aanstekers en balpennen valt een badjas immers erg op – en daarbij is het ook nog eens praktisch. Laat je je eigen logo groot op de badjas drukken, dan ben je dus zeker dat men je bedrijf of merk niet snel zal vergeten!

Je badjas laten bedrukken: kwaliteit en een voordelige prijs

Afhankelijk van hoe je de badjas wil laten bewerken, hoeveel je er nodig hebt en nog andere factoren zal je natuurlijk een bepaalde prijs betalen. Over het algemeen valt die kostprijs echter nogal mee, zeker als je grotere aantallen aankoopt. Hoe dan ook is een gepersonaliseerde badjas een must-have voor een verjaardag of andere feestdag, of voor bedrijven die zichzelf meer in de verf willen zitten op zakelijke evenementen.

Bekijk hier de badjassen->

Tip: PrachtigKado.nl

Gepersonaliseerde badjas
4.7 (94.29%) 7 vote[s]