Goedkope badjas borduren

Een badjas is heel prettig om te dragen. Na een lekker warm bad nog even nagenieten: iedereen houdt ervan. Een badjas is gewoon onmisbaar! Waarom zou je veel geld geven aan een leuke badjas als je een goedkope en toch mooie badjas kunt laten borduren. En bovendien zijn deze badjassen van zeer goede kwaliteit! Wil je een leuke en goedkope badjas borduren? Lees hieronder verder waar je dit kunt doen.

Bekijk hier de badjassen->

Goedkope badjas borduren?

Als bedrijf kun je badjassen laten borduren met je naam of logo er op. Het is een mooi en stijlvol geschenk. Je kunt er je medewerkers mee belonen voor hun goede inzet. Of geef ze aan goede Goedkope badjas bordurenklanten. Dit is een fijne manier van klantenbinding. Het borduurwerk is uiterst sterk zodat het altijd zijn oorspronkelijke allure behoudt. Kies voor het borduurwerk een contrasterende kleur ten opzichte van de badjas. Zo zie je al vanop grote afstand je naam en/of logo op de badjas staan. Badjassen worden overal meegenomen: naar de sauna of op vakantie om aan het zwembad te liggen. Je krijgt een heel groot verspreidingsgebied. Dit is een uiterst efficiënte manier op reclame te maken voor je bedrijf.

Wil je als particulier slechts één goedkope badjas laten borduren? Dit kan zonder problemen. Ook vanaf één exemplaar kun je reeds een bestelling plaatsten. Zo kun je bijvoorbeeld voor elk van je kinderen, je echtgenoot en jezelf een gepersonaliseerde badjas laten borduren. Deze badjassen bestaan ook in kindermaten! Laat er voor elk zijn of haar naam op borduren. Voeg er bijvoorbeeld nog een mooie spreuk aan toe. Dit is toch wel hét toppunt van een persoonlijke badjas.

Goedkopere badjas laten borduren?

Van zodra je je bestelling online doorgestuurd hebt, krijg je de geborduurde badjassen heel snel thuis geleverd. Zo kun je er al onmiddellijk van genieten. Wedden dat je na één geborduurde badjas heel wat positieve reacties krijgt? Mensen in je omgeving gaan je zeker vragen waar je deze vandaan haalt. Het wordt gegarandeerd een succes zodat je er nog wilt bestellen? Gewoon doen! Ze zijn goedkoop, duurzaam en heel mooi!

Bekijk hier de badjassen->

Waar kan je een goedkope badjas laten borduren?

Ga naar PrachtigKado.nl en bekijk het volledige assortiment. Veel plezier met het maken van een mooie badjas voor hem of haar.

Goedkope badjas borduren
4.5 (90%) 4 vote[s]