Goedkope badjas met naam

Een leuk geschenkje vinden voor een zakelijke of familiale gelegenheid is zelden een eenvoudige opdracht. Zeker als je origineel wil zijn en de persoon in kwestie het gevoel wil geven dat hij of zij belangrijk is. Een badjas is op zich al een leuk geschenkje, maar als je het personaliseert wordt het natuurlijk nog beter. Lees hieronder meer over een goedkope badjas met naam borduren.

Er zijn verschillende manieren om dat te doen, en een overzicht op enkele mogelijkheden is hier dan ook wel van belang!

Bekijk hier de badjassen->

Goedkope badjas met naam

  • Een badjas personaliseren met naam

De beste manier om een doodgewone badjas meteen persoonlijker te maken is door er de naam van de ontvanger op te laten zetten. Of je nu een badjas wil geven als relatiegeschenkje aan een Goedkope badjas met naamklant of je vader of een vriend wil verwennen met een origineel cadeau op zijn verjaardag, het wordt meteen leuker als je er de naam van die persoon op laat drukken.

Dit kan doorgaans op verschillende manieren. Zo kan je de naam op de achterkant of voorkant van de badjas laten drukken, maar ook borduren is een optie. Deze laatste methode kost doorgaans wel meer, aangezien het meer tijd in beslag neemt en het resultaat verfijnder is.

  • Een badjas met naam voor zakelijke doeleinden

Hoewel je bij een gepersonaliseerde badjas misschien eerst denkt aan een geschenkje voor een privé gelegenheid of een naaste vriend of familielid, kan er ook op zakelijk vlak heel wat mee gedaan worden.

Zo kan je meerdere badjassen volledig personaliseren door er de naam van werknemers of klanten op te laten drukken. Op die manier versterk je de onderlinge band, en dat zal het succes van je bedrijf natuurlijk alleen maar ten goede komen. Daarbij kan je dergelijke badjassen als gratis promotie artikel meegeven aan geïnteresseerden, zodat ze jou en je bedrijf zeker niet zullen vergeten. In dat geval kan je er de naam van je bedrijf zelf op laten drukken.

Of het nu voor zakelijke of privé doeleinden is, een badjas met naam is een goede oplossing. Daarbij komt ook nog eens dat je deze voor relatief weinig geld kunt laten bedrukken, en dat maakt het zeker de moeite waard!

Bekijk hier de badjassen->

Tip: Kijk eens op PrachtigKado.nl/badjassen-met-naam voor het maken van een goedkope badjas met naam.

Goedkope badjas met naam
5 (100%) 5 vote[s]