Kinderbadjas borduren

Wil je een kind verrassen? Laat een kinderbadjas borduren met zijn of haar naam. Voor kinderen heeft het iets magisch als ze iets dragen waar hun naam opstaat, zoals een kettinkje of, inderdaad, een kledingstuk. Een badjas is een kledingstuk dat je voornamelijk binnenshuis draagt, maar dat maakt niks uit. Waar het om gaat is dat het duidelijk is dat dit de persoonlijke badjas is van…vul maar in. Je kind wil elke ochtend en avond douchen om die leuke badjas maar aan te mogen!

Bekijk hier de badjassen->

Kinderbadjas borduren?

Een badjas is een kledingstuk dat je na het baden, douchen of zwemmen aantrekt, omdat je dan nog nat bent. De absorberende katoenen badstof zorgt ervoor dat je opdroogt en lekker warm Kinderbadjas bordurenblijft. Met een handdoek moet je soms opschieten, omdat je het anders koud krijgt. Met een badjas heb je dat probleem helemaal niet. Bovendien ben je, zo niet aangekleed, dan toch toonbaar, en kun je dadelijk de badkamer uitlopen. Dat alles geldt ook voor kinderen. Voor hen is een badjas helemaal fijn, omdat ze geen geduld hebben om zich af te drogen, of laten afdrogen.

De kinderbadjassen die geborduurd kunnen worden, zijn er in een heleboel fijne kleuren. Wit is altijd leuk. Met een vrolijke kleur garen laat je er dan de naam op borduren. Maar je kunt ook gaan voor een badjas in een kleur, misschien de lievelingskleur van het kind voor wie de geborduurde kinderbadjas bestemd is? Voor de kleur van de geborduurde naam kun je kijken naar de voorbeeldfoto’s. Er zijn kleurtheorieën over welke kleuren bij elkaar passen, of elkaar versterken. Maar het beste is gewoon op je intuïtie af te gaan, dan komt het helemaal goed.

Bekijk hier de badjassen->

Je hebt de kleuren beslist, nu snel bestellen. Als je bedacht hebt dat je behalve de naam ook nog een kleine afbeelding wilt laten borduren, dan is dat geen probleem. Neem contact op en leg je wens uit. Als het technisch mogelijk is, dan voeren we het precies volgens jouw ontwerp uit. Door een kinderbadjas te laten borduren heb je echt een leuk cadeau, waar je iemand heel blij mee gaat maken!

Kinderbadjas borduren
4.5 (90%) 4 vote[s]