Logo badjas

Wie denkt aan goede promotie artikelen denkt waarschijnlijk aan kleine spulletjes zoals aanstekers, balpennen, enzovoort. Een badjas lijkt een vreemd product om te gebruiken als reclame artikel voor een bedrijf, maar het is wel degelijk een mogelijkheid. Zeker als je die badjas met je logo laat bedrukken. Lees hieronder meer over een logo badjas borduren.

Bekijk hier de badjassen->

Een logo badjas borduren?

Waarom zou je nu moeten kiezen voor een bedrukte badjas als je op beurzen of evenementen potentiƫle klanten wil aantrekken en mensen wil overtuigen? Een belangrijke vraag die een duidelijk antwoord behoeft.

Een badjas met je eigen logo laten bedrukken

Elk bedrijf heeft zijn eigen logo, dat is zeker. Het is dan ook belangrijk dat je dit kenbaar maakt bij Logo badjaselke mogelijke gelegenheid, zoals een beurs of bedrijfsevenement. Vaak kiezen ondernemingen ervoor om hun logo op kleine artikelen en spulletjes te laten drukken, zodat voorbijgangers of bezoekers sneller geneigd zijn vragen te stellen en meer te weten te komen over het bedrijf.

Een badjas is echter een unieke oplossing als promotie artikel, en wel omdat het origineel is. Als je op een beurs een met je logo bedrukte badjas kunt geven als relatiegeschenk aan een bestaande of nieuwe klant, dan komt dat de band ongetwijfeld alleen maar ten goede.

Je logo op een badjas bedrukken kan op uiteenlopende manieren gebeuren. Zo kan je ervoor kiezen om het logo groot en duidelijk op de voorkant te laten drukken, of de hele oppervlakte van de badjas met kleine logootjes te bewerken. Het belangrijkste is dat duidelijk wordt dat het van jouw bedrijf is, zodat mensen weten wie je bent en wat je doet.

Bekijk hier de badjassen->

Een badjas met logo als reclame voor je bedrijf

De voordelen van dergelijke artikelen voor de promotie van een bedrijf worden nog altijd vaak onderschat. Als je het juist aanpakt kan je er echter heel wat mee bereiken. Een badjas met logo is daarbij niet enkel opvallend en een goed promotie artikel – het is ook gewoon praktisch. En dat maakt het voor klanten, leveranciers en zakelijke partners natuurlijk ook meteen veel interessanter. Wil je dus je bedrijf meer in de verf zetten, dan zijn met een logo bedrukte badjassen een goed idee.

Logo badjas
4.7 (93.33%) 3 vote[s]