Naam op badjas

Het is zondagochtend, het is nog erg vroeg. Je kijkt op de wekker en ziet dat het net 10 uur is geworden. Je draait je nog even om, maar een half uurtje later wordt je weer wakker. Je kijkt naar buiten en ziet het zonnetje schijnen. Je stapt uit bed, trekt je badjas aan en loopt naar beneden. Je voelt je lekker uitgeslapen, en de badjas zit heerlijk. Wat een fijne zachte badjas! En niet zomaar een badjas, je eigen badjas! Je komt aan in de keuken en zet een lekker kopje koffie. Je pakt een krant erbij en nuttigt de koffie, nog steeds in die heerlijke badjas. Daarna ontbijt je in badjas, en vervolgens kijk je een lekker serie’tje, wederom met je badjas. Heerlijk op de bank. Een badjas is ├╝berhaupt fijn om te hebben, maar het is helemaal leuk als je je naam erop hebt staan. Dit maakt het dan ook een heel populair cadeau. Lees hieronder verder over een naam op badjas laten maken.

Bekijk hier de badjassen->

Naam op badjas.

Je kan natuurlijk een badjas met naam voor jezelf bestellen. Maar hoe leuk is het om zo’n badjas

Naam op badjas

Bron: PrachtigKado.nl

met naam erop aan iemand cadeau te doen? Denk aan familieleden, vrienden of bijvoorbeeld collega’s. Dit zijn altijd populaire cadeaus. Het is namelijk persoonlijk. Je laat zien dat je niet zomaar wat gekocht hebt, je hebt echt nagedacht over het cadeau. Dit wordt altijd erg gewaardeerd.

Natuurlijk kun je ook meerdere badjassen bestellen en ze gebruiken ter bedrijfspromotie. Hoe dan? Je kan ervoor kiezen om de naam van een bedrijf erop te drukken, of bijvoorbeeld een logo. Of een andere kenmerkende tekst voor jouw bedrijf. Of zelfs de URL naar de bedrijfswebsite. Je kan de bedrukte badjassen dan uitdelen op allerlei evenementen waar je als bedrijf aan deelneemt. Denk aan in housedagen, borrels, beurzen of bijvoorbeeld conferenties. Op deze manier maak je op een leuke manier reclame voor je bedrijf.

Badjas met naam borduren?

Zoals je al ziet kun je veel kanten op met het bedrukken van badjassen. Zoals gezegd zijn dit vaak erg populaire geschenken om te geven aan anderen, maar ook zijn je erg leuk om voor je zelf te bestellen. En ze zitten natuurlijk heerlijk.

Naam op badjas
4.5 (90%) 4 vote[s]