Relatiegeschenk badjas

Bij relatiegeschenken denken we maar al te vaak aan een horloge, handige gadgets zoals luxe balpennen en gelijkaardige artikelen. Toch is ook een badjas een goed cadeautje als je de band met een klant, leverancier of partner wil versterken. Lees hieronder verder over een relatiegeschenk badjas.

Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je niet zomaar de eerste de beste badjas geeft. Het is de moeite waard om deze te personaliseren, en er zijn verschillende manieren waarop je dat kan doen!

Bekijk hier de badjassen->

Een badjas als relatiegeschenk – persoonlijk én bruikbaar

Relatiegeschenk badjasHet grootste voordeel van een badjas is dat het bruikbaar is én volledig persoonlijk kan worden gemaakt. Zeker als je de band met een partner wil versterken is dit belangrijk. Hoe kan je een doodgewone badjas nu omtoveren tot een prachtig, origineel relatiegeschenk?

– Laat er de naam van de ontvanger op bedrukken

Een goede manier om een gewone badjas meteen persoonlijker te maken is door deze te laten bedrukken met de naam van de leverancier, klant of partner. Op die manier weet de persoon in kwestie dat het echt voor hem of haar bedoeld is, en wordt de zakelijke relatie ook meteen veel persoonlijker. Er bestaan tal van diensten die deze mogelijkheid bieden, voor een relatief lage prijs.

– Bedruk de badjas met een foto van de klant of leverancier

Als je de persoon in kwestie iets beter kent, dan kan je de badjas ook met een foto laten bedrukken. Hoewel dit natuurlijk niet meteen een optie is bij puur zakelijke verhoudingen, is het wel een mogelijkheid als je die persoon beter kent en de band nog sterker wil maken!

Relatiegeschenk badjas, met logo.

– Het logo van je eigen bedrijf op de badjas

Gaat het echter om een beurs, evenement of andere gelegenheid waarbij je je bedrijf in de verf wil zetten? Bijvoorbeeld om nieuwe klanten en leveranciers aan te werven? Dan is het beter het iets zakelijker te houden en bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo op de badjas te laten drukken. Op die manier weet de persoon in kwestie waar je bedrijf voor staat, en wordt het ook veel eenvoudiger om een zakelijke relatie op te bouwen en te onderhouden.

Bekijk hier de badjassen->

Een logo op een badjas borduren kan via: www.prachtigkado.nl/badjassen-met-naam

Rate this post