Tekst op badjas

Brrrr! Je wordt ‘s ochtends wakker om 9 uur, het is zaterdag. Je kijkt naar buiten en ziet dat het helder weer is. Het zonnetje schijnt al. Maar dat neemt niet weg dat het nog steeds behoorlijk koud is. Je draait je nog even om, het is immers weekend, maar een half uur later besluit je er toch echt uit te gaan. Je stapt uit je warme bedje, loopt richting de kast en bedenkt je: Is dit niet de perfecte dag om eens even lekker te luieren in een badjas? Lekker ontbijten in badjas, serietjes kijken in badjas of bijvoorbeeld een boekje lezen? En dat alles op de bank? Heerlijk. In de kast hangt een badjas. Maar niet zomaar een badjas: een badjas met super leuke tekst erop! Lees hieronder een tekst op badjas borduren.

Bekijk hier de badjassen met tekst ->

Badjas met een tekst maken.

Tegenwoordig is het helemaal in om spullen te bestellen met een leuke opdruk erop. Dit kan gaan om bijvoorbeeld bekers, telefoon hoesjes of dus badjassen. En natuurlijk nog veel meer. Nu

Tekst op badjas

Een geborduurde badjas. Bron: PrachtigKado.nl

kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een badjas met tekst voor jezelf te kopen. Uit pure praktische overwegingen kun je bijvoorbeeld je naam erop laten drukken, dan weet je zeker dat iedereen weet dat die badjas van jou is! Of bijvoorbeeld een tekst die je grappig vindt. Denk aan een quote uit een film.

Tekst op badjas.

Natuurlijk is een badjas met tekst erop ook echt ideaal als cadeau. Je kan hem dan cadeau doen aan iemand in je omgeving. Dit kan een vriend zijn, een familielid of zelfs een collega of klasgenoot. Bedruk de badjas dan met een tekst die goed bij diegene past. Die persoon zal ontzettend blij zijn met zo’n super leuk en persoonlijk cadeau. Je hebt immers echt aan die persoon gedacht.

Wat ook nog een super goede optie is, is om de badjassen met tekst erop te gebruiken voor de promotie van je bedrijf of onderneming. Druk bijvoorbeeld de slogan van je bedrijf op de badjas. Of eventueel gewoon de naam van je bedrijf. Vervolgens kun je de bedrukte badjassen uitdelen op allerlei leuke evenementen waar je met je bedrijf aan deelneemt. De keuze is reuze!

Tekst op badjas
4.7 (94.29%) 7 vote[s]